TOVÁBBI SZOLGÁLTATÁSAINK
ELÉRHETŐSÉGEINK
KEBEX,s.r.o.
IRODÁNK ELKÖLTÖZÖTT
Új címünk:
Roľníckej školy 1519
945 01 Komárno
Szlovákia

e-mail:
info@kebex.sk

Szlovák mobil:
+421 905 44 49 38
Magyar mobil:
+36-70-595-97-43

Skype:
karol.tarnok

Eladó kész - READY MADE – cégek

Mivel Szlovákiában a teljes körű ÁFA szám ( EU-s adószám ) igénylés nagyon nehezen és nagyon bonyolult kritérium rendszer teljesítésével lehetséges, ezért nagyon sok ügyfelünk a kész cég vásárlását részesíti előnyben.

Kész cég vásárlása esetén Ön egy általunk vagy a partner ügyvédi irodánk által alapított céget vásárol meg. Ezek a ready-made cégek már előzőleg megalapításra majd bejegyzésre kerültek és már rendelkeznek TELJES értékű közösségi adószámmal is. Ezek a kft. –k soha semmilyen gazdasági tevékenységet nem végeztek és maximum pár hónaposak.

A kész cég előnye, hogy azonnal el tudja kezdeni a céget működtetni és garantált a EU-s adószám megléte. A hátrány a magasabb ár.

Cégvásárlás folyamata a következő:

Az új tulajdonos vagy tulajdonosok illetve ügyvezető / k személyi igazolványa és lakcímkártyája alapján kidolgozzuk az üzletrész-átruházási szerződést. Megbeszélt időpontban találkozunk irodánkban és közjegyzőnél aláírásra kerülnek a dokumentumok. A változások bejegyzése a cégbíróságon kb. 10 munkanapot vesz igénybe. Igény esetén természetesen nincs akadálya módosítani a cég nevén , bővíteni a tevékenységi köröket esetleg változtatni a székhelyet stb. A cégátírás és az esetleges módosítások ára benne foglaltatik a kész cég vételi árában.

Ezeknek a cégeknek az alaptőkéje általában 5000 Euró, aminek a kifizetéséről a cég megalapítója illetve a betét kezelője nyilatkozott, tehát az alaptőke kérdését az új tulajdonosnak már nem kell megoldania.

Kész céget SOHA nem vásárolunk a partner ügyvédi irodánkon kívül mástól, mert egy kész cég vásárlása nagymértékű bizalmon alapul és arra törekszünk, hogy csak és kizárólag olyan cégeket adjunk el ügyfeleinknek ahol nulla százalék az esélye annak, hogy a későbbiekben bárminemű gondok adódhassanak a cég múltjával kapcsolatban.

Folyamatosan kínálunk eladásra kész cégeket az aktuális árakról és a cégekkel kapcsolatos bővebb információkkal kapcsolatban kérem, keressen minket.
Forduljon hozzánk bizalommal

Biztosak vagyunk benne, hogy rengeteg kérdés felmerül Önben is velünk és szolgáltatásinkkal kapcsolatban.
Jöjjenek el hozzánk személyesen, vagy keressenek bennünket telefonon és INGYENES konzultációnk keretein belül Önre szabott tanácsokkal, ötletekkel segítünk Önnek is.
Azon kevés szlovákiai cégalapítással foglalkozó vállalkozások közé tartozunk, akik saját könyvelő, ügyintéző és jogász csapattal rendelkezik, tehát cége működését az első pillanattól kezdve 100%-an tudjuk képviselni az adó és egyéb más hatóságok felé.

KEBEX, s.r.o.

IRODÁNK ELKÖLTÖZÖTT
Új címünk:
Roľníckej školy 1519
945 01 Komárno
Szlovákia

e-mail: info@kebex.sk

Szlovák mobil: +421-905-44-49-38
Magyar mobil: +36-70-595-97-43

Skype: karol.tarnok