ISMERJEN MEG MINKET
ELÉRHETŐSÉGEINK
KEBEX,s.r.o.
IRODÁNK ELKÖLTÖZÖTT
Új címünk:
Roľníckej školy 1519
945 01 Komárno
Szlovákia

e-mail:
info@kebex.sk

Szlovák mobil:
+421 905 44 49 38
Magyar mobil:
+36-70-595-97-43

Skype:
karol.tarnok

Miért érdemes minket választania?

Mert nálunk Ön nem csupán egy a számtalan ügyfél közül! Mi minden kedves ügyfélhez rugalmasan alkalmazkodunk, mert tudjuk, hogy minden ügyfél egyedi problémáira és elvárásaira egyedi megoldásokkal kell szolgálnunk!

Ezért vagyunk jobbak:

  •   csak magasan képzett, magyar anyanyelvű, saját alkalmazottakkal dolgozunk
  •   azon kevés cégek közé tartozunk, akik a cégalapításon és székhelyszolgáltatáson kívül saját mérlegképes könyvelő alkalmazottakkal az újonnan alapított cég teljes körű ügyintézését, könyvvitelét és bérszámfejtését biztosítja
  •   biztosítjuk gyors határidővel cégautók honosítását
  •   cégünk rugalmasságának köszönhetően a lehető leggyorsabban biztosítjuk ügyfeleinknek új szlovák cég megalapítását, vagy igény esetén már megalapított úgynevezett Ready-made szlovák céget is.
  •   igény esetén lakcím kártyát biztosítunk
  •   beérkezett leveleiről e-mail értesítőt kap, melyből tájékozódhat a levél feladójáról és a beérkezés dátumáról
  •   szkennelés szolgáltatásunk igénybevétele mellett Ön már a levél beérkezése napján tájékozódhat annak teljes tartalmáról, anélkül, hogy egyetlen lépést kellene tennie
  •   minden ügyfelünkkel a kapcsolatot és a céges ügyek intézését a cég megalapításától kezdve egy kirendelt ügyintéző munkatársunk kezeli. Ez által áttekintést, gyors, rugalmas kommunikációt és ügyintézést biztosítva partnereinknek
  •   igénybe veheti SZÁMLAmester szolgáltatásunkat, amely biztosítja a Szlovák adótörvényeknek megfelelő számla kiállítását. Ha Ön Szlovák cége nevében számlát állít ki, mi arról e-mailben értesítést kapunk, és a kiállított számlákat automatikusan könyvelni tudjuk. Próbálja ki a SZÁMLAmestert a weboldalunk jobb felső sarkában, a partnereinknek menüpontra kattintva. A belépéshez szükséges név és jelszó: proba, proba.

Forduljon hozzánk bizalommal

Biztosak vagyunk benne, hogy rengeteg kérdés felmerül Önben is velünk és szolgáltatásinkkal kapcsolatban.
Jöjjenek el hozzánk személyesen, vagy keressenek bennünket telefonon és INGYENES konzultációnk keretein belül Önre szabott tanácsokkal, ötletekkel segítünk Önnek is.
Azon kevés szlovákiai cégalapítással foglalkozó vállalkozások közé tartozunk, akik saját könyvelő, ügyintéző és jogász csapattal rendelkezik, tehát cége működését az első pillanattól kezdve 100%-an tudjuk képviselni az adó és egyéb más hatóságok felé.

KEBEX, s.r.o.

IRODÁNK ELKÖLTÖZÖTT
Új címünk:
Roľníckej školy 1519
945 01 Komárno
Szlovákia

e-mail: info@kebex.sk

Szlovák mobil: +421-905-44-49-38
Magyar mobil: +36-70-595-97-43

Skype: karol.tarnok