TOVÁBBI SZOLGÁLTATÁSAINK
ELÉRHETŐSÉGEINK
KEBEX,s.r.o.
IRODÁNK ELKÖLTÖZÖTT
Új címünk:
Roľníckej školy 1519
945 01 Komárno
Szlovákia

e-mail:
info@kebex.sk

Szlovák mobil:
+421 905 44 49 38
Magyar mobil:
+36-70-595-97-43

Skype:
karol.tarnok

Tisztelt Szlovák cég Ügyvezetője!

Az ügyfélkapu regisztráció alapfeltétele, hogy a cég ügyvezetője, vagy:
  1. meghatalmazzon egy akkreditált szlovák állampolgárt az ügyfélkapu kezelésére, vagy
  2. rendelkezzen szlovák tartózkodási engedéllyel (chippel ellátva).
Mivel a szlovákiai tartózkodási engedély (lakcímkártya) ügyintézése a cég ügyvezetőjének bonyolultabb, költségesebb és jelentősen hosszadalmasabb folyamat (lakhelybiztosítása, sorban állás, utazás stb.), ezért javasoljuk a legegyszerűbb megoldást: egy akkreditált szlovák állampolgár meghatalmazását az ügyfélkapu ellenőrzésére, a beérkező levelek továbbküldésére, ill. kezelésére.
Az elektronikus posta kezelőfelülete szlovák nyelvű és a beérkező levelek is szlovák nyelvűek, tehát ezen okokból kifolyólag is a legegyszerűbb megoldás, ha szlovákul beszélő személyt bíz meg a cég leveleinek kezelésével.

Szolgáltatásunk:

az első éves teljeskörű ügyfélkapu intézés, kezelés és a beérkező levelek elektronikus továbbküldése az Ön által megadott e-mail címre

290,-EUR/ első év

a második évtől, évente egyszeri fizetendő ügyfélkapukezelési díj.

190,-EUR/ év


Amennyiben ajánlatunk felkeltette az érdeklődését csak fel kell vennie velünk a kapcsolatot. Az Ön által megadott adatok alapján mi elkészítjük a meghatalmazást, amit szlovákiai közjegyző előtt kell ellenjegyezni. A további ügyintézés már a mi feladatunk. Az egész folyamat ügyintézése az Ön idejéből csupán FÉL ÓRÁT vesz igénybe.
Amennyiben cége nem aktiválja az ügyfélkapuját, az illetékes hatóság 5.000,- EUR-ig terjedő pénzbüntetést szabhat ki.


2017-től kötelező ugyfélkapu

Szlovákiai cégének működésében FONTOS jogszabályváltozás kerül bevezetésre 2017. január 1-i hatállyal. Az új jogszabály lényege, hogy január 1-től minden Szlovákiában bejegyzett cégnek KÖTELEZŐ lesz az elektronikus ÜGYFÉLKAPU aktiválása. Ezentúl minden állami és hivatalos szervvel KIZÁRÓLAG az ügyfélkapun keresztül történhet levelezés és kapcsolattartás.

Gyakorlatban ez annyit jelent, hogy az eddig megszokott levelek, tértivevényes levelek, felszólítások, értesítések, stb. teljesen MEGSZŰNNEK és minden hivatalos levél csak az új rendszerbe érkezik! A fentiek értelmében és a Szlovák parlament 305/2013 sz. törvényének 60§ 10 bekezdése alapján minden cég számára KÖTELEZŐVÉ válik az ügyfélkapu aktiválása.


Forduljon hozzánk bizalommal

Biztosak vagyunk benne, hogy rengeteg kérdés felmerül Önben is velünk és szolgáltatásinkkal kapcsolatban.
Jöjjenek el hozzánk személyesen, vagy keressenek bennünket telefonon és INGYENES konzultációnk keretein belül Önre szabott tanácsokkal, ötletekkel segítünk Önnek is.
Azon kevés szlovákiai cégalapítással foglalkozó vállalkozások közé tartozunk, akik saját könyvelő, ügyintéző és jogász csapattal rendelkezik, tehát cége működését az első pillanattól kezdve 100%-an tudjuk képviselni az adó és egyéb más hatóságok felé.

KEBEX, s.r.o.

IRODÁNK ELKÖLTÖZÖTT
Új címünk:
Roľníckej školy 1519
945 01 Komárno
Szlovákia

e-mail: info@kebex.sk

Szlovák mobil: +421-905-44-49-38
Magyar mobil: +36-70-595-97-43

Skype: karol.tarnok